We gaan weer open!

Beste bezoekers,

We gaan weer open!

Inmiddels hebben alle belanghebbenden zoals de verzekeringsagenten, de brandweer, de wethouder en de burgemeester het pand bezocht en is door de bevoegde instanties de benedenzaal vrijgegeven voor openstelling. Dit betekent dat De Trucker kan beginnen met de opruimwerkzaamheden om zo spoedig mogelijk de benedenzaal weer in gebruik te kunnen nemen. Één van onze vrijwilligers heeft de trap naar de bovenzaal afgesloten met een tijdelijke deur en anderen zijn bezig de licht- en geluidsinstallatie naar beneden te halen.

De geluidsset gaat naar een gespecialiseerd bedrijf voor schoonmaak en controle en vanaf vandaag (25-2) is er elke avond een aantal mensen in De Trucker aanwezig om de lampen en het grit (waar de lampen aan hangen) roetvrij te maken. Bij het schoonmaken kunnen we wel wat hulp bij gebruiken, dus als je zin hebt kom vooral langs!

Zaterdag 5 maart gaan we weer open met een “We survived the fire and all we got was this lousy party”. Voor de rest van de maand maart wordt door de programmeringgroep een aangepast programma samengesteld. In elk geval hebben we in maart de band Pogo-a-gogo, de 3e ronde van de Nationale Comedyslam (De 2e avond die op 18 februari plaats had moeten vinden wordt een keer ingehaald), een Apres Ski feest en de release party van de nieuwe EP van Tripper!

Een aantal activiteiten hebben we echter helaas moeten cancellen aangezien daarbij ook de bovenzaal bij benodigd is. In samenwerking met Feeling Free Organisation (FFO) was bijvoorbeeld een Maffiafeest gepland met in de bovenzaal een lounge met casinospellen, film en games en in de benedenzaal diverse acts zoals DJ’s met live zangeressen. Daarnaast is de aankleding van onze themafeesten door roet en blusnat verwoest waardoor we nu tijdelijk veel moeten improviseren.

Hou de komende tijd de agenda de gaten. Maandag 28 februari om 20.00 uur staat er een bijeenkomst voor alle vrijwilligers op het programma zodat iedereen even kan komen kijken, praten over het programma en om nog wat parren te poetsen.

Tot zo ver.

Het bestuur van OJC De Trucker

 

2 Comments:

  1. joepie!!!!! het is weer helemaal schoon we kunnen zaterdag gerust lekker los gaan!!!!! tot zaterdag

Comments are closed.