Uitverkocht!: George Kooymans & Frank Carillo and The Barking Dogs

De voorverkoop voor dit optreden start zaterdag 27 februari om 21.00 uur in de Trucker. Wees er op tijd bij want waarschijnlijk gaan de kaarten vrij hard.
Kaarten kosten €10,- per stuk en per persoon kun je er maximaal 4 kopen.

Update: De laatste kaartjes voor de unieke try out van George Kooymans & Frank Carillo and The Barking Dogs op paaszaterdagavond 3 april 2010, zullen aanstaande donderdagavond 4 maart om 21.00 uur in de verkoop gaan. De kaarten kosten 10 euro.

Update: De laatste kaarten zijn inmiddels verkocht. Mocht je geen kaartje hebben kunnen krijgen, maar wil je er wel graag naartoe? Stuur dan even een mailtje naar Marcel via marcel@mondobizarro.nl, misschien komen er nog kaarten vrij!

3 Comments:

  1. ik zou dolgraag met mijn zoon eens naar een rock optreden gaan. ik heb georger kooimans nog nooit live gezien.. het kwam er gewoon niet van. en nu de mogelojkheid dichtbij, ik hoop dat ik nog een kans krijg; wij zijn 53 en 18 jaar oud en ik wil mjn zoon latn zien dat ; old rockers never die.

  2. Wie o wie kan mij helpen aan 1, 2, 4 of 5 kaartjes voor George en Frank op 3 april.
    Bel mij en ik kom ze graag snel langs halen (en afrekenen).
    Alvast heel erg bedankt.
    Hans M.
    06 5495 3948

Comments are closed.