The Shavers & The Dan The D

Ongeëvenaard rock spektakel uit de UK en NL

Kaarten zijn hier verkrijgbaar voor de belachelijk schappelijke prijs van €12,50 (en wat kosten).

De zaal gaat open om 20.30 en de optredens beginnen om 21.30 stipt. The Dan the D zal openen en The Shavers volgen hierna.

The Shavers bereiden zich voor op een glorieus reunieconcert in Paradiso eind december. 8 jaar nadat de band in 2011 uit elkaar ging na het overlijden van gitarist Cock de Jong. The Shavers waren vanaf 1996 een begrip in de undergroundscene met hun nederlandstalige surfpunk. Nummers als ‘Halvarine (gadverdamme)’ en ‘Drinken, drinken, drinken’ zijn uitgegroeid tot klassiekers. Naast frontman Johannes de Boom en drummer Theo de Jong zal Eg de Jong(zoon van Theo) het gitaarwerk voor z’n rekening nemen.

The Dan the D. Al decennia een vaste gast in de Trucker en ook dit keer komt hij zijn nieuwste materiaal laten horen. Dit nieuwe materiaal is tot stand gekomen op de legendarische Rancho de La Luna in de Calefornische Mojave desert. Dan is in 2017 uitgenodigd door eigenaar Dave Catching (Queens of the Stoneage, Eagles of Death Metal) om opnamen te komen maken. Rancho de la Luna is de mytische plek waar Dan’s helden als Iggy Pop, Mark Lanegan en Josh Homme regelmatig te vinden zijn om opnames te maken.