The Devils – Dikke Dennis & The Røckers

Zaterdag 13 mei
Deur open: 21.00 uur
Geschatte aanvang: 21.30 uur
Kaarten €12,50 koop je hier

Op zaterdag 13 mei 2 geweldige acts op het Truckerpodium. Vanuit Italie het duivelse duo met de toepasselijke naam The Devils. Van veel dichterbij maar niet minder duivels zijn Dikke Dennis & the Røckers. Een geweldige combinatie voor een avondje Rock ‘n Roll. Kaarten verkrijgbaar hier op de website.

The Devils

In 2015 is deze band in Napels opgericht en zijn genoemd naar de Legendarische film van Ken Russellen. Sindsdien hebben zij meerdere platen gemaakt maar vooral heel veel op podiums gestaan. Switchblade Erika op drums en Gianni Blacula op gitaar zorgen voor een vette sound die het podium af knalt. Hun muziekstijl kan mooi worden omschreven als ‘Rock n’ roll, garage & punk, all wrapped in lace and leather’

Dikke Dennis & The Røckers

Jarenlang was hij de mascotte van Peter Pan Speedrock.
Menig microfoon belandde op een plaats waar de zon nooit schijnt, het was altijd feest met de Dikke.

Toen de Speedrockers ermee stopten werd het tijd voor iets nieuws.
Jarenlang droomde hij van zijn eigen band en nu is die droom eindelijk uitgekomen. Dikke Dennis heeft zijn Røckers gevonden!

Verwacht veel Nederlandstalige nummers en eigen werk van Dikke Dennis & de Røckers. Maar uiteraard ontbreken ook klassiekers als Schoppenaas en R.A.M.O.N.E.S. niet. Eerder waren zij ook al te bewonderen op het Trucker podium.