Rocken met Rock Morton en Project: Rorschach in de Trucker

Komende vrijdag wordt er weer flink gerockt op het podium van de Trucker!
Deze avond staan 2 veelbelovende rockbands op het podium die luisteren naar de naam Rock Morton en Project: Rorschach.

Ontdek zelf wat deze getalenteerde bands in hun mars hebben en kom aanstaande vrijdagavond een kijkje nemen in de Trucker! De zaal opent zoals gewoonlijk om 21.00 uur open.

Rock Morton Rock Morton bestaat al sinds de jaren 90 en maakt heerlijke op blues geörienteerde rockmuziek, met een vleugje psychedelica en Oosters er in verwerkt. Door de uiteenlopende achtergronden van de bandleden is er een geheel eigen en gevarieerd geluid ontstaan. Zo omvat het repertoire onder meer een Arabisch klinkend Rock-buikdansnummer, geheel op eigen wijze uitgevoerd.

Project: RorschachProject: Rorschach komt uit de regio Rotterdam en speelt rauwe progressive rock met invloeden uit onder andere metal en elektronische muziek. De band staat op het punt om de studio in te duiken voor hun eerste cd.

Voor wie deze avond gemist heeft een tweetal Youtube-filmpjes van Project: Rorschach!

The Compass

The Letter

3 Comments:

 1. Mensen van de Trucker, heel erg bedankt voor gisteravond. Wij hebben het heel erg naar ons zin gehad en persoonlijk als oud-Pijnackernaar ben ik er megatrots op dat ons aller eerste optreden bij jullie was!!

  Groetjes,

  Sebastiaan
  Project: Rorschach

 2. Ook ik wil iedereen bedanken, het was een fabelachtige avond, heerlijk om in zo’n leuke locatie een eerste try-out te hebben, en dan ook nog zo lekker gespeeld, tot een volgende keer!

  ook nog thanks naar alle mensen, Rock Morton en Arjan voor de filmpjes op youtube, allemaal stemmen en comments graag!!

  Colin

Comments are closed.