Rock of Ages

Zaterdag 1 juni
Zaal open: 20.00 uur
Show start: 20.30 uur

Entree: €5,- aan de deur te koop.

Wie zegt dat rock iets is van de oudere generatie weet duidelijk niet waar hij het over heeft! Deze muziekstroming leeft nog steeds voort in iedere generatie die je spreekt. Muziek is een taal die zich constant evolueert en op 1 juni is deze evolutie te aanschouwen in De Trucker bij Rock Of Ages! Deze avond nodigt muzikanten van drie generaties uit om hun sounds, met alle invloeden van hun generaties te laten horen. Rock never dies!

Crackling Leaves

Crackling leaves is een veelzijdige rockband bestaande uit jonge muzikanten. Sinds hun oprichting in 2022 hebben ze hun eigen nummers geschreven, zo veel mogelijk live shows gespeeld en hun debuut-EP opgenomen. De teksten van de band brengen boodschappen over van weerstand, zelfontdekking en moed. Met Summerjay op zang, Jasmijn op gitaar en tweede zang, Alejandro op gitaar, Lune op bas en Merijn op drums blijven ze muziek maken, experimenteren met elementen uit verschillende genres en spelen voor een publiek, terwijl ze hun afdruk achterlaten op de muziekscene.

Staredown

Staredown

Staredown; Iemand recht in zijn ogen aankijken vlak voordat je rake klappen uit deelt. Dat is precies wat deze vierkoppige band uit Delft doet. Met harde riffs, stuwende bas, strakke drums en rake teksten leggen zij de vinger op pijnpunten om hier vervolgens hard op in te gaan. Met roots en inspiratie uit alternatieve rock, hiphop, metal en progressieve rock vangt deze band je blik en laat deze niet meer los.

Jasmijn & the X-Ray Men

J and The X-Ray Men

Link Wray zette met ‘Rumble’ in 1958 als eerste bewust gecreëerde gitaarvervorming op een single, en daarmee gooide hij de gitaarwereld op z’n kop. Een inspiratiebron voor lui als Iggy Pop, Springsteen en Slash.

Meer dan 60 jaar later leert de gitariste van Crackling Leaves de muziek van deze legendarische gitaarpionier kennen. En niet alleen besluit ze zijn nummers te spelen, ze gaat ook nog eens het podium op met de band van Link Wray zelf! Eric en Rob speelden behalve met Link ook samen in the Ace-Tones, the Jaymen, the Fuzztones, en met Robert Gordon & Chris Spedding. Apart zijn of waren ze te horen in o.a.  Q’65 (Rob, op de LP Injection), the Morlocks, the Raving Bonkers, the Flying Tygers, Rough ‘n Tumble en meer.