Trucker Popquiz 2019

Zaterdag 28 december zal in het teken staan van de 32e editie van de Trucker Popquiz. Jaarlijks vlak voor het einde van het jaar vult de Trucker zich met popquiz fanaten uit alle uithoeken om te strijden om de Trucker Popquiz Bokaal.

Deze beker is in 2016 en 2017 in handen geweest van het Delfse duo Tjeerd Gieske en Ben Elshout (Nine Inch Scum). Om niet teveel in een sleur te vervallen hebben ze er dit jaar voor gekozen om de quiz te maken. Het is dus aan alle andere teams om de winnaars van vorig jaar, De Vlekkenkampioen, de beker te ontfutselen.

Je kunt je nu inschrijven om mee te strijden voor de winst of om gewoon een gezellige avond te hebben en weer eens bij te praten met je jaarlijkse teamgenoot.

De popquiz 2019 wordt gehouden op zaterdag 28 december. Inschrijven kost 5 euro per team wat nuttig gebruikt wordt om een mooi prijzenpakket samen te stellen. Ook dit jaar hebben we weer 2 VIP-tafels, deze zijn inmiddels al vergeven.

Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden. Je zal binnenkort dan een bevestiging van je inschrijving per mail ontvangen.


    Naam 1e teamlid (en contactpersoon)

    Je email adres

    Naam 2e teamlid

    De teamnaam

    Andere belangrijke info