Pijnackers Popfestival

Op zaterdag 3 juni kan je 6 bands uit de regio bewonderen op het Truckerpodium. Om 14.00 gaat de deur open en vanaf 15.00 tot het einde van de avond kan je de volgende bands live zien.

15:00Margrit Nine
16:30Johnny Cash Converters
17:30Deere John
19:00Skip The Dishes
20:30ORDR!
22:00Southend 68

De entree is de hele dag gratis dus geen enkele reden om niet een aantal van de bands te komen bekijken.

Tussen de optredens door zullen DJ’s Tutus en MissCynthia de fijnste plaatjes draaien. De bands die te bewonderen zijn op deze dag:

Margrit Nine
Margrit Nine is een Nootdorpse Family-Band bestaande uit vader John ( bas), moeder Lian (saxofoon en accordeon), dochter Lisa (zang en gitaar) en zoon Tom (drums en zang). Zij spelen de betere rock-covers van AC/DC tot The Rolling Stones.

Johnny Cash Converters
De uit Pijnacker afkomstige Jimdus Impelmans speelt nu ook in een akoestisch duo met zijn muzikale compaan Bart Hoogvliet. Onder het motto: geen gezeik met die digitale zooi! Deze boys willen keiharde cash, ongenummerd, niet getaxeerd, frauduleus, bedruipt met bloed of crimineel, gecounterfeit of gewassen en het liefst zo zwart mogelijk!!!

Deere John
Deere John is naar eigen zeggen één van Pijnacker’s beste bands. Frits, Menno, Paul en Reinier toveren liftmuziek om naar catchy gitaarrock en maakten al furore in Japan. Op 3 juni spelen ze hun grootste, onnavolgbare hits. Mèt als gastdrummer Bas (ORDR, Tripper, Rakkatack)!

Skip The Dishes
Een akoestische band, maar wel een beetje anders. Swingend, klaar om te dansen en absoluut niet suf! Samen met het publiek bouwt de band graag een feestje. Zij spelen covers verschillende decenia en geven daar hun eigen ‘Skip the Dishes – sausje’ aan.  Van Paul Simon tot Amy Winehouse, van Toto tot Racoon. Zowel Nederlandstalig als Engels in de genres Pop, Reggae en Rock.

ORDR
ORDR! is een indierockband uit Pijnacker/Delft. De pakkende gitaarrock van dit viertal ligt in lijn met bands als The Strokes, Interpol en Alamo Race Track.

Southend 68
Liefhebbers van stevige gitaarrock, maar ook van swingende pop komen bij Southend 68 absoluut aan hun trekken. Southend 68 is een ervaren coverband en speelt uiteenlopende nummers van Lenny Kravitz, the Black Crowes, Pearl Jam tot Anouk, Pink en K’s Choice. Met een zanger en zangeres in de gelederen komen diverse stijlen aan bod: van melodieus tot ronduit heftig. Eén ding staat voorop: het moet knallen! De band bestaat uit Ton van Schilt (zang & gitaar), Marjoleine Ditz (zang), Gerard Nijboer (gitaar), Renné Poortvliet (bas) en Marcel van den Bosch (drums). De band treedt regelmatig op in de regio en staat garant voor een avondje feest.