Koningsdag 2019

De Trucker heeft een gevarieerd live-programma samengesteld voor de komende Koningsdag. Jarenlang werd Koninginnedag gevierd op het Truckerplein en de laatste jaren is die traditie voortgezet op de Koningsdag. Honderden mensen bezoeken op deze dag het leukste Koningsdagfestival in de omtrek. Al maanden is een flinke groep vrijwilligers bezig om voor iedereen een geweldige dag te organiseren. Het belangrijkste is natuurlijk het programma voor deze dag. En dat ziet er als volgt uit:

13:00 Molehill Mountain
14:00 Scotty doesn’t know
15:15 Ska Fé
17:00 Electric Hollers
18:45 Son de Aqui
20:45 The Unforgiven

In de weken tot Koningsdag zullen we meer informatie over alle bands delen op deze pagina.

 

 

Born in the 80s Popquiz – zat. 4 mei.

Het Gerard Froger DJ Team organiseert een Born in the 80s Popquiz! Voor iedereen die de top 40 op cassettebandjes zette, TMF keek, alle danspasjes van de Macarena uit het hoofd kende, zich blauw kocht op de Back to School afdeling van de V&D en nooit zijn gymspullen vergat… En natuurlijk voor alle muziekliefhebbers! Van 1980 tot nu.

Na afloop blijven we qua muziek in dezelfde periode en kan je je frustraties van het niet winnen van je afzingen bij de 80s/90s/00s karaoke.

Deelnemen is helaas niet meer nodig als je je nog niet ingeschreven hebt: we zitten vol nl.

Jamsessie elke 3e vrijdag van de maand

Elke 3e vrijdagavond van de maand is het podium van de Trucker beschikbaar om te jammen. Neem je instrument mee, prik in en jam mee met de andere muzikanten. Drumstel, 2 gitaar stacks, 1 bass stack en microfoons zijn aanwezig dus je hoeft niet veel te sjouwen (zolang je geen tuba of contrabas speelt). 

Heb je vragen of wil je meer informatie, reageer dan even op dit bericht of stuur ons een mail.

De Gifted Class live! – 16 maart

De naam zegt het al, je moet een gifted paard recht in zijn ster kijken en dan ontstaat er iets waarvan de groenteboer overstapt op rundvlees kroketten.

De van zoenen komt kussen tour. Zo is het maar net. Niet echt een tour, maar we spelen wel. Kom uitgedost. Kom dansen. Kom sjansen. Kom kotsen. Tot dan.

De Trucker Band Battle – 16 maart

De inschrijving voor de Band Battle is inmiddels gesloten en de deelnemers zijn bekend. Op zaterdag 16 maart zullen zij strijden voor de winst. Het programma voor die avond ziet er als volgt uit:

20.00 zaal open
20.30 Molehill Mountain
21.20 The Worst Example
22.10 Last Decade
23.00 Scotty Doesn’t Know
23.45 prijsuitreiking

Speciaal voor deze avond hebben we een akkundige jury samengesteld: lokaal sopraan en popkenner Marcel Mulhuizen en Majel Blonden, vroeger programmeur van Rotown en tegenwoordig directeur van popodium het Paard. Zij zullen de keuze maken welke band zich de winnaar van deze eerste Trucker Band Battle mag noemen. De winnaar mag als beloning spelen op het buitenfestival wat de Trucker jaarlijks op Koningsdag in Pijnacker organiseert. Uiteraard is dat optreden inclusief gebruik maken van een troosteloze backstage area met lauwe hapjes en lauwe drankjes.

Meer info over de bands vind je hier: 

Molehill Mountain

The Worst Example

Scotty Doesn’t Know

Last Decade