Gezellig! Je bent van harte welkom.

Bezoekadres
We zijn makkelijk te bereiken met de fiets, brommer, OV, auto… Ons adres is: Stationsstraat 34, Pijnacker a.k.a. het Truckerplein.

Eten en drinken
Wij schenken fris en lichtalcoholische drank. Als de barmedewerker een goeie bui heeft zelfs koffie en thee. Sterke drank schenken wij niet.
Om te eten moet je op pad, maar in de buurt zijn aardig wat restaurants en snacktenten te vinden

Betalen: alleen met pin
Yup, ook bij ons betaal je met pin! Zowel aan de bar als aan de kassa betaal je door te pinnen. Contant betalen is er niet meer bij. Scheelt ons weer tellen.

Garderobe
Een bewaakte garderobe is er niet. Maar natuurlijk ben je van harte welkom om je jas een mooie plek te geven aan 1 van de haakjes aan de muur.

Mindervaliden
De benedenzaal van De Trucker is toegankelijk voor mindervaliden. Helaas zijn onze wc’s niet optimaal voor rolstoelgebruikers. Wil je langskomen maar e.e.a. vooraf doornemen? Mail ons gerust op info at detrucker.nl

Fotograferen in De Trucker
In principe mag je tijdens je bezoek fotograferen en filmen (tenzij aangegeven dat het die avond niet mag), mits je rekening houdt met anderen. Niet iedereen is er blij mee om op beeld gezet te worden, laat staan dat die beelden gedeeld worden.
De Trucker kan beeldmateriaal delen voor promodoeleinden. Ben je daar niet van gediend, laat het ons vooraf even weten!