Koninginnedag-programma

Zoals ieder jaar heeft de Trucker weer een groot buitenpodium met live-muziek!

Het programma is alsvolgt:

13.00-14.00  –  Jay’s Place muziekschool (muziek/dans)

14.20-15.00  –  Project Rorschach (alt. rock)

15.20-16.00  –  Deadeyed Dog (Southern rock)

16.20-17.00  –  Weissmuller (Electro rock)

17.20-18.20  –  Red Label (Rock-covers)

18.40-19.40  –  Kirk Dikdik & the Bongo’s (Rock)

20.00-21.30 –  RockDivas (Rock-covers)

21.30-22.00 –  Trucker DJ’s

Na 22.00 gaat het feest binnen verder met een afterparty!


Jay's Place Muziekschool

 

Jay’s Place Muziekschool zal het publiek opwarmen met zowel dansers als muziek!

Ook zeer geschikt voor opa’s en oma’s!


 

Project Rorschach

Project Rorschach komt uit de regio Rotterdam en speelt rauwe prog-rock met invloeden uit o.a. metal en elektronische muziek. De band heeft eind vorig jaar hun eerste CD opgenomen en staat te springen om deze nieuwe nummers aan het publiek te laten horen!

 


 

Deadeyed Dog

Deadeyed Dog is een nieuwe rockband uit de regio Rotterdam rond zanger/gitarist Corvin Keurhorst, die zijn muzikale carrière startte in het oosten van het land met de metalband Exposing Innards, ook speelde hij enige tijd in The Monolith Deathcult. Nadat Keurhorst naar het westen verhuisde dook hij op in de alternatieve rockband Vegas For Millions. Nu is hij terug aan het front met Deadeyed Dog een band die een mix laat horen van 70’s hardrock, bluesrock en southern rock.


Weissmuller

Weissmuller is beïnvloed door een breed spectrum aan stijlen: van Nederlandse kleinkunstenaren en liedjesmakers pur sang, rock uit de jaren zeventig, disco, punkrock, grunge, punkfunk, electro, avant-garde tot en met dance.

Het drietal maakt ingetogen sombere liedjes met dromerige, beeldende teksten die soms ontsporen in explosies van geluid. af en toe breekt de zon door in korte puntige punkpop-liedjes. Welke vorm dan ook, altijd is er dat verleidelijke melodieuze refreintje. Gecombineerd met eigenzinnige experimenten met ogenschijnlijk eindeloos repeterende patronen die op den duur een eigen schoonheid prijs gaan geven.


Red Label

Red Label zet een stevige sound neer en brengt covers ten gehore die net iets anders worden gespeeld of die niet zo voor de hand liggen. Dit alles met een no-nonsense mentaliteit en hart voor rockmuziek.


Kirk Dikdik & the Bongo's

Is het genoeg om te zeggen dat ze misschien wel het beste idee is sinds tijger witbrood, loodvrije benzine, of die kekke koelboxen waarin donororganen vervoerd worden? Dat ze per show meer levens verandert dan waar de meeste chirurgen op durven hopen in de spanne van hun gehele carrière? Het zou slechts een benadering opleveren van waar Kirk Dikdik and the Bongo’s voor staat. Moet er vermeld worden dat de leden individueel zo lekker gewoon gebleven zijn? Dat ze ondanks hun heldenstatus toch altijd in zijn voor een gesprek over de spreekwoordelijke boterhammen met pindakaas, net als ieder ander persoon? Zeker, maar compleet zou deze beschrijving niet zijn.


RockDivas

De RockDivas hebben bij elkaar ruim 50 jaar podiumervaring en weten dit altijd zeer overtuigend neer te zetten. De RockDivas spelen rockcovers van o.a. Jimi Hendrix, AC/DC, Led Zeppelin en Beasty Boys. En dat net even op hun eigen manier en vaak nét even dat andere nummer van die ene artiest. Geen nood; er valt genoeg mee te brullen!

Haal de leren broeken, spijkerjassen en slangenleren-laarzen maar van zolder, laat je haar groeien (waar dan ook!) en smeer de kelen, want met deze RockDivas moet meegeschreeuwd worden!