Knife Massage – Rats and Daggers

Zaterdag 8 april
Deur open: 21.00 uur
Geschatte aanvang: 21.30 uur
Kaarten €10.00 koop je hier

Een avondje stevige muziek op het Trucker podium. Twee bands die van het podium spetteren: Knife Massage & Rats and Daggers.

Knife Massage

De eerste band werd ooit in een Spaanse recentie als volgt omschreven (voor jullie gemak vertaald) :Knife Massage klinkt als een lo-fi gitaargevecht dat helemaal uit zijn dak gaat, om een wereld van psychedelische maanlanding te laten zien waar de situatie verder wordt gecompliceerd door de rebellie die wordt getoond in de instrumentatie, die zich in de oren van de rest vertaalt in een lo-fi panda van punk, hardcore en garageschurken, die de snaren fuzzen totdat ze verdwalen in dat rotsachtige pad dat ze zelf hebben gecreëerd.

Rats and Daggers

Rats and Daggers is een POWERTRIO dat de vlijmscherpe rand tussen heavy en punk op zoekt. Rats and Daggers concentreert de slagkracht van IDLES, de schwung van QOTSA en de schijt-aan-alles attitude van Amyl and The Sniffers tot rappe punkrockprojectielen die de moshpits ter plekke doen aanzwellen. Live zijn zij zowel ontwapenend als exceptioneel expressief en spelen zij met een energie die zo oprecht uit de tenen komt dat zij in een vlammende set ieder een momentele zo nodige toevlucht bieden uit hun dagelijkse sleur.Het Trucker optreden van deze geweldige bands is voor de fijne prijs van 10 euro bij te wonen. Kaarten vind je hier.