The Jerry Hormone Ego Trip

Het voorprogramma wordt verzorgd door Sociale Onrust.

Tickets

Datum: 2 november 2019, aanvang 21:00 uur

Jerry Hormone Ego Trip

The Jerry Hormone Ego Trip is de Nederlandstalige Rock ‘n’Roll band rondom de Rotterdamse schrijver Jerry Hormone (1982). Na van 2000 tot 2005 als gitarist van punkrockgroep The Apers non-stop door Nederland, Europa en de rest van de wereld te hebben getourd, richtte Jerry zich op een carrière als schrijver, wat resulteerde in de kinderboekenserie Borre, de literaire verhalenbundel ‘Het is maar bloed’ en een reeks columns voor Nieuwe Revu.

Naast het schrijven speelde hij nog wel in bands als The Quotes, Anne Frank Zappa (met Ryanne van Dorst) en The Windowsill, maar dat was vooral voor de lol. In 2014 lijfde hij The Tambles in als backingband van zijn eerste serieuze band in jaren, en The Jerry Hormone Ego Trip was geboren. De muziek, een mix tussen 60’s garagerock, psychedelische bubblegum-pop, Henri Rousseau-esque exotica, lullige novelty-plaatjes en de moerstalige Nederbiet-eendagsvliegen van weleer, sloeg aan bij het Nederlandse publiek toen Excelsior Recordings ‘Stout! Stout! Stout!’ uitbracht in 2016. Single ‘Josefien’ en ander mooi werk was veelvuldig te horen op radio, tv en tijdens een hele boel festivals en concerten.

In 2018 dook de band opnieuw de studio in, omdat er nog een hele stapel liedjes stof lag te vangen. In februari 2019 kwam het tweede album ‘The Jerry Hormone Ego Trip swingt de pan uit!’ Kijk alvast wat Jerry live:
https://www.youtube.com/watch?v=jm1-YNuR7g4

Sociale Onrust

Als prettig voorafje voor dit spetakel zal Pijnacker trots Sociale Onrust een van haar onnavolgbare optredens neer zetten. Sociale Onrust, de twee blues punk drinkebroers van het stinkende levenslied. Nederlandstalig doch overal ter wereld verstaanbaar. Niet om aan te horen…maar om te voelen
Een voorproefje van wat Sociale Onrust je op het podium biedt vind je hier https://www.youtube.com/watch?v=ms8WLcf0Vug