Quiz for Jayme – part 2

De 1e online pubquiz voor Jayme was een groot succes en heeft maar liefst €2250, – opgeleverd. Een prachtig resultaat voor de Stichting Team Jayme.

Jayme kan in augustus in Hongarije behandeld worden mits voor 16 juli alle kosten ad € 2.198.000 betaald worden. Nog een ‘klein stukje’ te gaan om dit bedrag bij wlkaar te krijgen dus organiseert De Trucker de 2e Quiz for Jayme.

Het werkt hetzelfde als bij de eerste quiz: koop een kaartje online voor € 10 en je krijgt de benodigde informatie voor deelname per mail toegestuurd. De quiz wordt gehouden op zaterdag 11 juli om 20.00 uur. Uiteraard gaan we weer op zoek naar mooie prijzen.

Alle inleg is volledig voor Stichting Team Jayme.

Kaarten koop je hier

Jayme is een lief jongetje van 13 maanden oud die echter iets heeft wat andere jongetjes van die leeftijd niet hebben. Jayme heeft de ernstige spierziekte SMA type 1. Bij deze ziekte mist een stukje DNA waardoor er steeds meer spieren uitvallen. Hiermee wordt Jayme zonder ingrijpen niet meer dan een paar jaar oud. Er is een medicijn dat het missende stukje DNA in het lichaam kan plaaten en dat heet Zolgensma. Dat is echter het allerduurste medicijn ter wereld en kost 1,9 miljoen euro. Dit medicijn is echter nog niet alle bureaucratische processen gepaseerd en wordt dus nog niet vergoed. Daarom is Team Jayme in het leven geroepen om die 1,9 miljoen en de overige kosten (totaal bijna 2,2 miljoen euro) voor de behandeling bij elkaar te krijgen. Meer informatie over Jayme en de stichting vind je op www.teamjayme.nl