Rock for Jayme

25 april een benefietavond met veel livemuziek voor Stichting Team Jayme.

De Trucker organiseert een benefietavond om geld in te zamelen voor stichting Team Jayme. Een avondje live muziek waarvan de entree en baropbrengst ten goede komen van de crowdfunding voor een levensreddend medicijn voor Jayme.

Jayme is een lief jongetje van 9 maanden oud die echter iets heeft wat andere jongetjes van 9 maanden niet hebben. Jayme heeft de ernstige spierziekte SMA type 1. Bij deze ziekte mist een stukje DNA waardoor er steeds meer spieren uitvallen. Hiermee wordt Jayme zonder ingrijpen niet meer dan een paar jaar oud. Er is een medicijn dat het missende stukje DNA in het lichaam kan plaaten en dat heet Zolgensma. Dat is echter het allerduurste medicijn ter wereld en kost 1,9 miljoen euro. Dit medicijn is echter nog niet alle bureaucratische processen gepaseerd en wordt dus nog niet vergoed. Daarom is Team Jayme in het leven geroepen om die 1,9 miljoen bij elkaar te krijgen.

De Trucker helpt graag Team Jayme en doet daarbij waar ze goed in is: live muziek brengen. Op zaterdag 25 april zal er de hele avond live muziek te zien zijn op het kleine podium van de Trucker. Vooralsnog heeft 1 band al aangekondigd dat zij graag komen spelen voor Jayme: het Haagse Noblesse.

De kaartverkoop begint op 15 maart en wel hier. De volledige line up zal dan ook bekend zijn.

%d bloggers like this: