Vrijwilligers

deTrucker draait geheel op de inzet van vrijwilligers, zonder vrijwilligers zou de Trucker niet kunnen bestaan. Daarom zijn we altijd opzoek naar frisse nieuwe gezichten om de Trucker een handje te helpen.

Lijkt het je leuk om eens een keer achter de bar te staan, een avond DJ te staan, of schoonmaakwerkzaamheden te verrichten? Of misschien barst je wel van de inspiratie om helpen feesten te organiseren? Kom dan eens langs op een donderdag, vrijdag of zaterdagavond en vraag de barman de hemd van het lijf. Natuurlijk kun je ook altijd even een mailtje sturen via info@detrucker.nl

Om de 6 weken vindt er een vrijwilligersvergadering plaats. Alle vrijwilligers zijn op deze avond van harte uitgenodigd om zijn of haar mening te geven over dingen die in en rondom de Trucker plaatsvinden.

de Trucker  is ook een perfecte plek om je maatschappijke stage te lopen. Spreek eens een van onze vrijwilligers aan of neem contact.

Voor de vrijwilligers hebben wij een aparte website waar info voor vrijwiliigers te vinden is. Ook vrijwilliger worden bij de Trucker? Neem contact met ons op! info@detrucker.nl