deTrucker ZaalDe Trucker is een podium/bar in Pijnacker, gerund door vrijwilligers en bedoeld voor iedereen vanaf 16 jaar die van een feestje houdt. Qua muziek is er voor iedereen wel wat wils: 90’s, zeroes, pop, rock, ska alles komt voorbij. Iedere maand worden er feesten georganiseerd met diverse thema’s. Zo is er jaarlijks een Oud en Nieuw feest, kun je rekenen op een Popquiz, Strandfeest, Koningsdag festival en ga zo maar door. Naast feestavonden programmeert de Trucker een aantal keer per maand bands uit diverse genres.

Geschiedenis
OJC De Trucker ontstond in 1973 toen jongerenorganisaties de Wagenschuur en Jumbo besloten samen te gaan. In maart 1973 betrokken ze de voormalige PTT-centrale aan de stationsstraat in het centrum van Pijnacker. Na een verbouwing, waarbij een extra verdieping werd aangelegd, is de trucker hier nog steeds gevestigd.

De blauwe bunker van de Stationsstraat
De Trucker is een jongerencentrum in Pijnacker, gerund door vrijwilligers en bedoeld voor iedereen vanaf 16 jaar die van een feestje houdt. Qua muziek is er voor iedereen wel wat wils: van metal tot pop en 60’s tot ska. Iedere maand worden er feesten georganiseerd, met iedere keer een ander thema. Zo is er jaarlijks een Oud en Nieuw feest, kun je rekenen op een Popquiz, Strandfeest en ga zo maar door. Over het algemeen zijn dit soort feesten een groot en drukbezocht succes. Naast feestavonden programmeert de Trucker een aantal keer per maand bands uit diverse genres. Wil je ook een keer met je band in de Trucker spelen? Aarzel dan niet en kijk even op de pagina voor bands.

Zoals hierboven al gezegd, draait de hele tent op vrijwilligers, die zich inzetten om alles in de Trucker op rolletjes te laten lopen. De Trucker is elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend vanaf 21:00 uur (tenzij anders aangegeven op flyers/posters). De voordeur wordt om 01:00 uur gesloten, maar de Trucker zelf blijft open.

Huisregels
Net als iedere andere instelling willen ook wij dat de bezoekers zich aan bepaalde regels houden. Dingen als racisme, hard drugs, geweld en wapenbezit worden niet getolereerd. Ook mag er geen eigen eten of drank mee worden genomen naar binnen. Alle vrijwilligers van de Trucker zien erop toe dat bezoekers zich aan deze regels houden. De gevolgen van overtreding zijn voor eigen rekening.

Een volledige lijst met onze huisregels kun je hier bekijken.