Slechts één  voorwaarde: pi-ness

Stijl, techniek, onderwerpkeuze: het staat je helemaal vrij, alles mag! Er is slechts één voorwaarde: het filmpje moet pi minuten duren. Dat is dus 3,14 seconden (afgerond!).

Door iedereen,  voor iedereen

We dagen zowel beginnende – als gevestigde filmkunstenaars uit een filmpi in te zenden. Bij vorige edities varieerde de ervaring van de filmers van ‘nog nooit een filmpje gemaakt’ via ‘ik doe dit al tijden’ naar ‘ik doe een kunstenstudie’ en zelfs een enkel professioneel cineast. Het publiek bestaat uit vrienden, familie, filmliefhebbers en vaste bezoekers van De Trucker.

Publieksprijs

Het aanwezig publiek, dat middels stemming bepaalt wie er met de publieksprijzen naar huis gaat! Er zijn prijzen te winnen op het gebied van “Origineelste Idee”, “Beste Techniek”, “Beste Acteerwerk”, “Beste Montage”, “Beste visuele effecten” en “Beste Soundmixing”. Naast een troffee (en eeuwige roem!) ontvangen de winnaars kleine, filmgerelateerde prijzen. De prijsuitreiking vind aan het einde van de avond plaats.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Meld je – als je dat nog niet gedaan hebt –  aan door een e-mail naar pi@detrucker.nl te sturen. Vermeld bij voorkeur ook de (werk)titel van je filmpi. We plaatsen je dan op onze mailinglijst zodat je op de hoogte blijft.

Inzenden

De organisatie neemt met jou contact op over hoe je de film kunt inzenden. Maar het liefst hebben zij een minimaal een week voor aanvang deze digitaal via dropbox, yousendit of wetransfer.

Voorwaarden:

  • De film duurt 3.14 minuten
  • Uiterlijke ontvangstdatum: 7 dagen voor aanvang festival (maar laat het al eerder weten als je aan een film bezig bent!)
  • Liefst met korte beschrijving, credits en digitaal screenshot (.jpg) voor het stemformulier

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan per e-mail contact met ons op via pi@detrucker.nl. We zullen je dan zo snel mogelijk antwoorden!

Links

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *