De blauwe bunker van de Stationsstraat
De Trucker is een podium in Pijnacker, gerund door vrijwilligers en bedoeld voor iedereen vanaf 16 jaar die van een feestje houdt. Qua muziek is er voor iedereen wel wat wils: Iedere maand worden er feesten georganiseerd, met iedere keer een ander thema. Zo is er jaarlijks een Oud en Nieuw feest, kun je rekenen op een Popquiz, Strandfeest en ga zo maar door. Over het algemeen zijn dit soort feesten een groot en drukbezocht succes. Naast feestavonden programmeert de Trucker een aantal keer per maand bands uit diverse genres. Wil je ook een keer met je band in de Trucker spelen? Aarzel dan niet en kijk even op de pagina voor bands.

Zoals hierboven al gezegd, draait de hele tent op vrijwilligers, die zich inzetten om alles in de Trucker op rolletjes te laten lopen. De Trucker is elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend vanaf 21:00 uur (tenzij anders aangegeven op flyers/posters). De voordeur wordt om 01:00 uur gesloten, maar de Trucker zelf blijft open.

Huisregels
Net als iedere andere instelling willen ook wij dat de bezoekers zich aan bepaalde regels houden. Dingen als racisme, hard drugs, geweld en wapenbezit worden niet getolereerd. Ook mag er geen eigen eten of drank mee worden genomen naar binnen. Alle vrijwilligers van de Trucker zien erop toe dat bezoekers zich aan deze regels houden. De gevolgen van overtreding zijn voor eigen rekening.

Een volledig lijst met onze huisregels is hier te vinden.