Hallo Venray – Coffee and Cake

In het jubileumjaar van de Trucker mag natuurlijk een band als Hallo Venray niet ontbreken, In verschillende samenstellingen heeft deze band de laatste decenia in de Trucker gespeeld. Voor het eerst in de jaren 80 maar ook op het 40-jarig jubileum waren ze er bij. En nu 10 jaar later weer.

Het Haagse alternatieve popfenomeen Hallo Venray heeft een nieuw album vol happy sad songs: ‘Coffee and Cake’. Een plaat die wederom vol staat met instant Venray klassiekers. Henk Koorn en zijn band Hallo Venray zijn eigenlijk de Benjamin Button van de Nederlandse indie. Waar normale mensen ouder worden, lijken Koorn en zijn band elk jaar wel jonger en vitaler te worden. Al meer dan 30 jaar maakt Koorn met basgitarist Peter Konings en drummer Henk Jonkers muziek die altijd urgent is. Ze kunnen niet anders. De innerlijke noodzaak spat van er vanaf. Het swingt, het schuurt, het is monter en melancholiek tegelijk.

Uiteraard spelen ze in de Trucker muziek van deze nieuwe cd, maar ook van hun vele oudere albums. Kaarten zijn inmiddels te koop en wel hier