Golden Years of David Bowie

Het concert is vanuit huis gratis te volgen via een stream

Zaal open: 19.30 uur
Voordeur dicht: 21.00 uur
Zaal sluit: 22.00 uur

Lees vóór de je bezoek de coronamaatregelen nog even door, en vergeet je mondkapje niet!

10 oktober een unieke try out van een groots eerbetoon aan deze held.

Golden Years is een uniek eerbetoon aan David Bowie, waarin het draait om de songs uit zijn gouden tijd: de jaren ‘70 en vroege jaren ’80. In deze show speelt Golden Years alle beroemde hits: denk aan songs van legendarische albums als Hunky Dory, Ziggy Stardust, Aladdin Sane, Station to Station, de ‘Berlin Trilogy’ (Low, Heroes,Lodger), Scary Monsters, Let’s Dance… stuk voor stuk klassiekers.

Deze zinderende topband blaast de magie van Bowie nieuw leven in, met een fantastische zanger die Davids stem en uitstraling echt weet te benaderen. Golden Years wordt 18 april op een befaamd tributefestival gelanceerd waarna een grote tour door Nederland volgt. Ruim voor die tijd kan je dit eerbetoon al in de Trucker bijwonen.

Dit is het 1e optreden in de Trucker sinds de start van de Corona crisis. Het zal dus plaats moeten vinden onder beperkende omstandigheden. Slechts een beperkt aantal mensen zal het optreden live mee kunnen maken. En bezoekers dienen te zitten tijdens het optreden. Maar we zijn er van overtuigd dat we ook in die omstandigheden een prachtige avond kunnen creëren voor de Bowie liefhebbers.

Kaarten zijn inmiddels uitverkocht. De pechvogels die naast een kaartje grijpen kunnen het optreden via een live stream meemaken.