Garagefestival

Op zaterdagavond 20 maart a.s. vindt er in De Trucker in Pijnacker een groot garagefeest plaats. Het podium wordt deze avond betreden door The Peptones, The Must Haves en The X-ray Men. Tussen de bands door draait het DJ-duo The Upper Shelves de lekkerste garage-plaatjes uit die goeie ouwe tijd!! De zaal gaat om 21.00 uur open.

The PeptonesThe Peptones stonden door de jaren reeds viermaal eerder in De Trucker en staat garant voor een stevig potje rock’n’rollen! Met invloeden uit onder andere de surf- en garagerock gaan de liedjes van deze Scheveningers geen moment vervelen! Onlangs verscheen hun in Spanje opgenomen debuutalbum ‘Songs About Love’op zowel CD als LP. De CD  presentatie werd in Den Haag groots gevierd met o.a. Spike als muzikale gast.

The X-Ray MenThe X-Ray Men is een Delftse band met enige bekende gezichten. Zo speelden Eric Geevers en Rob Louwers o.a. met de legendarische Link Wray met hun toenmalige formatie The Ace-men. Geevers stond eerder in de Trucker met zijn surf-rock band The Raving Bonkers en staat er om bekend levendige shows weg te geven! Het optreden van de X-ray men zal ongetwijfeld een geweldige show worden!

The Must Haves

The Must Haves is een nieuwe Haagse formatie die is ontstaan uit de bandleden van Sonic Litter, die op het Garagerock festival in De Trucker enkele jaren terug een onvergetelijke indruk achter lieten.

Voor wie dit spektakel gemist heeft zijn hier de foto’s te bekijken!

7 Comments:

  1. Was weer lekker spelen in de Trucker, gisteravond, ondanks brom en ruis. Ach, ik zei het al: zo lang die ruis niet aan je hart is…
    Moest meteen na eigen optreden weg, dus zie Must Haves en Peptones een ander keertje weer. Soundcheck van Peptones wel gehoord, orgeltje van the Beast From The East is puike aanwinst. Grrrrrrrrrroeten!

    Eric
    The X-Ray Men

  2. Ik krijg de foto’s meestal een week later van de fotograaf…
    Met een beetje mazzel kan ik ze zondag op deze website plempen!

Comments are closed.