Fratsen live – support act Jimmy Onrust

Op 19 Mei speelt deze legendarische Twentse nederpop band op het legendarische Pijnackerse poppodium van de Trucker. Deze in de jaren 80 opgerichte band bestaat uit zanger André Manuel, toetsenist Roeland Drost, Adri Karsenberg op het slagwerk en Frits Rietman op de bas. De band is sinds oudsher lokaal in Pijnacker bijna net zo populair als in hun thuishonk Diepenheim, waar het ‘Pand van Janna’ staat (de lokale Trucker aldaar). Wereldberoemd zijn nummers als: ‘Drinkebroer’, ‘In ons dorp’ en ‘Pimpelmees’. Afgelopen jaar heeft de band weer een album (‘Spookt’) uitgebracht en is weer op tournee.
 
Mis dit unieke optreden in de Trucker niet. Ook deze is onderdeel van het spetterende jubileumprogramma in het kader van het 45-jarige jubileum. Kaarten zijn vanaf nu online verkrijgbaar voor slechts €13. Ook is er de mogelijkheid een VIP-arrangement te nemen voor €50. Hiermee ondersteun je niet alleen de jarige Trucker maar ben je voor de avond voorzien van je eigen drinkebroers-pas en zal er een mooie verassing voor je te wachten bij het optreden.
 
Voorgenieten kan alvast met Drinkebroer
 
Kaarten koop je zo snel mogelijk hier.
 
 

2 Comments:

  1. Hallo,

    Kunnen jullie mij vertellen hoe laat dit schitterende optreden is?

    Dank,

    Mark.

  2. Mark,

    hoe laat Fratsen precies zal spelen is nog niet bekend. De deuren openen om 21.00 uur en Jimmy Onrust zal eerst nog een voorprogramma verzorgen.

Comments are closed.