The Devils komen terug! – zat 23 mrt

Zaterdag 23 maart
Zaal open: 20.30 uur
Kaarten: €12,50, en die koop je alvast hier!

Een paar maanden geleden stonden ze in het voorprogramma van Dikke Dennis & the Røckers. Iedereen die er toen bij was vergeet het niet meer: The Devils zetten een kick-ass show neer en daar wilden we meer van zien.

En dat is gelukt! Zaterdag 23 maart belooft legendarisch te worden. In het kader van hun ‘Let the World Burn Down’-Tour komen ze voor de tweede keer naar De Trucker

De muziekstijl van dit Italiaanse duo uit Napels kan je omschrijven als “Rock n’ roll, garage & punk, all wrapped in lace and leather”. Met z’n 2en zetten Switchblade Erika (drums) en Gianni Blacula (gitaar) een explosieve show neer met een vette recht-in-je-gezicht-sound die werkelijk het podium af knált. https://www.facebook.com/thedevilsduo/

Voorprogramma: Renegade Bandits

RenegadeBandits

Die avond worden ze voorgegaan door de Renegade Bandits; een schore brulaap, twangy gitaarsnaren, klapperende contrabas en een spast achter het drumstel. Wat wil je nog meer?

Deze Zuid-Hollandse schavuiten brengen je hun eigen brouwsel van duistere outlaw country, een shot obscure rockabilly en een flinke punch punkrock mentaliteit.
https://www.facebook.com/Renegad3Bandits01

Kaarten zijn nu te koop voor maar €12,50