EP Releaseparty Where Siberia Ended

De dag vóór de release van hun EP ‘Scar Tissue’ op 1 maart geeft Where Siberia Ended alvast een voorproefje op het Truckerpodium. Voorprogramma: ORDR!

Donderdag 29 februari
Zaal open: 20.00 uur
Show start:
20.30 uur

kaarten te koop aan de deur voor maar 5 piek


Over Where Siberia Ended

De muziek van de vierkoppige rockband uit Delft balanceert op het punt waar postpunk, alternative rock en grunge elkaar vinden. In 2023 bracht de band al twee singles uit. Daarmee werd een stevige notering in de Indie Chart gescoord. Dit jaar gaan de mannen voortvarend verder met de release van hun nieuwste single ‘Immune’ (die nú in de Indie Chart staat!) én de aankondiging van hun nieuwe EP ‘Scar Tissue’ op 1 maart.

Die release is zeker een feestje waard en dat vieren we de dag ervoor, op donderdag 29 feb. En jullie zijn van harte welkom om dat alvast mee te vieren! Wil je een voorproefje? Check de muziek van Where Siberia Ended op Spotify!

ORDR!

ORDR!

En om het nóg feestelijker te maken is de Nederlandse indie rock sensatie ORDR! ook van de partij. Ze halen hun inspiratie uit The Strokes, Interpol en The War on Drugs. Maar door hun zeer eigen geluid haalde hun nummer ‘Hall of Fame’ de #1 in de Free40 indie chart (luister op Spotify).


Klinkt goed he? Reden genoeg dus om je weekend lekker vroeg in te luiden!