Dichter bij De Trucker & Rakkatack – zat. 28 sept

Zaterdag 28 september staat in het teken van Dichters en DJ’s.
Cultureel centrum De Trucker opent de deuren voor De Verbeelding en stelt haar poppodium beschikbaar met een middag- en avondprogramma. Toegang is gratis.

Dichter bij De Trucker – vanaf 14:30 uur

De Trucker is tijdens de cultuurroute van de Verbeelding het decor voor een interessante ontmoeting tussen tal van bekende en onbekende dichters en singer-songwriters uit de regio Oostland en daarbuiten. In samenwerking met De Verbeelding en Jeroen den Harder (Dichter in de dop) wordt op het podium van de ‘blauwe bunker’, waar normaal gesproken popgroepen optreden, een drie uur durend uniek programma aangeboden.

De Trucker opent de deuren om 14:30. ‘Dichter bij De Trucker’ start om 15:00 en duurt tot 18:00. Daarin komen diverse vormen van de dichtkunst aan bod, voorgedragen door onder andere de Pijnacker-dichters Jeroen den Harder en Arie ‘Emmaparker’ van Driel. De muzikale omlijsting van deze poëziemiddag zal worden verzorgd door Fleur Bonnewits (bekend van de band Left in Suspense) en Raquel Benito Martin.

RAKKATACK – vanaf 20:30 uur

Als bijdrage aan De Verbeelding zal het DJ collectief Rakkatack een Rakkatack-avond organiseren. Na een middag hoogdravende cultuur snuiven kun je met de 5 dj’s van Rakkatack je energie kwijt in de wereld van House, techno, old school, drum and bass en breakbeat. Rakkatack staat garant voor een avond helemaal los gaan. Trek je dansschoenen aan! De zaal gaat open om 20:30 uur.