Helaas, De Trucker is niet open… Maar: we houden de moed er in en hebben nu alle tijd om na te denken over een mooi programma. Blijf gezond, we zien jullie graag snel weer!

================================================================

De Trucker is weer open! Voorzichtig uiteraard, want we zitten nu eenmaal in de situatie dat we extra alert moeten zijn op onze eigen gezondheid en die van anderen. We hebben de programmering moeten aanpassen en wat aanvullende maatregelen genomen. Omdat De Trucker geen grote zaal is, kunnen er maar heel weinig mensen tegelijk naar binnen. Hou hier rekening mee!

Wat merk je als bezoeker?

Op de site zullen we aangeven of je vooraf moet reserveren voor een bepaalde avond. Als jij of iemand in je omgeving last heeft van verkoudheidsklachten, vragen we je sowieso thuis te blijven. Heb je een kaartje gekocht maar is het niet veilig om te gaan, neem dan contact op met info@detrucker.nl We kunnen dan samen kijken naar de mogelijkheden.

Mondkapjes zijn verplicht in De Trucker. Dus vergeet ze niet mee te nemen! Deze mag alleen af op je zitplaats. Wij mogen een gezondheidscheck doen en op je tafel staat een scancode waarmee je je persoonsgegevens kunt achterlaten. Werkt dit niet met jouw telefoon, dan kan je je gegevens ook opschrijven of hulp vragen van een medewerker. Afhankelijk van de avond zullen we waar nodig ook doorzichtige schermen plaatsen.

Na binnenkomst via de voordeur loop je direct door naar de zaal, zodat er geen mensen in het halletje blijven hangen. Naast de deur staat een desinfectiezuil, maak hier regelmatig gebruik van!
We hebben de zaal zo ingericht dat je voldoende afstand van elkaar kan houden.

Er zijn alleen zitplekken. Er zijn ‘solo’ en ‘duo’ zitplaatsen. We vragen je dan ook om bij binnenkomst een plek uit te zoeken en daar te blijven zitten. Je bestelling komen we bij je opnemen en je drankje wordt gebracht, dat is dan wel weer sjiek. Natuurlijk kan je wel gewoon naar de wc, vergeet dan alleen je mondkapje niet op te zetten.

Ook moeten we je vragen niet te dansen, te roepen, hard mee te zingen, enz. We snappen dat dat even wennen is. Maar we moeten er met z’n allen voor zorgen dat we het zo veilig mogelijk houden!

De start- en sluitingstijden zijn aangepast. Hoe laat we open gaan is afhankelijk van het programma. De voordeur gaat om 21.00 uur dicht. Laatste ronde zal uiterlijk 21.30 uur zijn. Sluitingstijd is max. 22.00 uur. Alle bezoekers zullen dan, niet allemaal tegelijkertijd, via de achterdeur vertrekken.

En verder hopen we dat iedereen gezond blijft, en jullie snel weer te zien!
Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar info@detrucker.nl