Yeah! Vanaf 25 september hoeven we géén 1,5 meter afstand meer te houden. Mits we aan een wat voorwaarden voldoen. Voor De Trucker betekent dit in ieder geval weer dat we van alles kunnen organiseren. Hou er bij je bezoek wel rekening mee dat we iedereen vragen om een Coronatoegangsbewijs. Deze toon je, samen met je id-bewijs bij de ingang. Is alles groen, dan ben je van harte welkom:

  • wij scannen bij de ingang je Coronatoegangsbewijs (de QR-code), deze moet een OK geven. Het tonen van het bewijs kan middels de Coronacheck-app of een geprinte versie. Zie coronacheck.nl voor meer info
  • ook vragen wij om je id-bewijs. Deze vergelijken wij met de gegevens van jou Coronatoegangsbewijs
  • een losse testuitslag of vaccinatiebewijs kunnen wij niet scannen, en telt dus niet. Je moet echt die QR-code hebben
  • en als je klachten hebt die passen bij corona, dan blijf je natuurlijk thuis
  • Verder zijn wij ook verplicht je te vragen om je gegevens te registreren voor eventueel toekomstig gebruik na een besmetting. Deze worden alleen verstrekt aan de GGD indien van toepassing. Registratie kan heel eenvoudig met je mobiel.

En eenmaal binnen houden we het natuurlijk ook zo veilig mogelijk. Het hoesten in de elleboog en handen goed wassen blijven we gewoon doen. De handsanitzer staat klaar om gebruikt te worden.

En verder hopen we dat iedereen gezond blijft, en jullie snel weer te zien!
Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar info@detrucker.nl