Unplugged afscheid BZB

Brabantse feestband neemt afscheid van hun trouwe Pijnackerse fans

*Uitverkocht*

Op 22 december treedt BZB niet 1 maar 2 keer op in de Trucker. Met deze optredens nemen de mannen afscheid van het trouwe Pijnackerse publiek in de unplugged setting. De band gaat het wat rustiger aan doen en daarom bieden we je alle kans om ze nog een laatste keer live te zien in de Trucker met hun unplugged show.

BZB behoeft bijna geen introductie meer in Pijnacker wat al sinds jaar en dag een belangrijk ‘home away from home’ is voor de band. Iets verderop voor de mensen die BZB nog niet kennen toch nog wat toelichting.

Er staan dus voor zondag 22 december 2 unplugged concerten gepland: één voor 3 uur in de middag (zaal open van 14.00 uur tot 17.30) en een tweede voor half 8 ‘s avonds (zaal open van 18.30 tot laat). Voor beide concerten start de voorverkoop op vrijdag 25 oktober om 9 uur. De kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn vanaf dan online te koop.

Speciaal arrangement

Voor de concerten zal ook een speciaal arrangement beschikbaar zijn in samenwerking met Eetcafé de Guyter, zodat je voor of na het concert (afhankelijk van je keuze voor de middag of de avond) de kans  hebt om een hapje te eten om de hoek. Het arrangement bevat een toegangskaart, een hoofdmenu naar keuze (beperkte kaart) en een drankje tijdens het eten. En dit voor de mooie prijs van 30 euro (excl servicekosten). Je tafel staat dan gedekt na het middagoptreden of voor het avondoptreden. Voor de details nemen we voor die tijd contact met je op via het emailadres wat je opgeeft bij de aankoop van de tickets.

Kaarten en arrangement zijn vanaf 25 oktober 9.00 uur hier verkrijgbaar.

Het verhaal van BZB

Wat ooit begon als een eenmalig optreden is nu, ruim twee decennia later, nog steeds een begrip in het Nederlandse live-circuit. Met een enorme bak live ervaring is de band uitgegroeid tot een muzikale kameleon die zich op elk podium thuis voelt. Of dit nu is in een grote feesttent, in een kroeg tijdens de sfeervolle unplugged optredens, in het theater of op een festival. Dit kleurrijke gezelschap maakt er overal een overrompelend, dampend optreden van. Dit hebben ze al bewezen op alle grote festivals zoals Pinkpop, Parkpop, FestyLand, Lowlands, Paaspop en Zwarte Cross.

BZB staat voor feest, spelplezier, interactie en theatrale acts, verpakt in een energieke liveshow. Gewapend met krakers zoals Echte Vrienden, Koning Pintenman, Ik Leer Het Nooit en de Bankzitter, is stilstaan onmogelijk en tovert BZB een zaal, tent of festivalweide moeiteloos om in een feestende massa.

Kortom: BZB is een unieke en zeer ervaren band die op onnavolgbare wijze een brug kan slaan naar haar publiek en daarbij geen kans, muziekstijl of spektakelstuk uit de weg gaat om het ultieme doel te bereiken: FEEST!