Acres of Pain fest part III – Taking out the thrash

Na het succes van de twee eerdere edities gaan we verder met de drukbezochte metal avonden. Op 27 januari is deel 3 en op 24 februari deel 4. Kaarten kan je online hier kopen.

Hard, harder, snelst. Dat is het thema van de derde editie van Acres of Pain-fest. De avond staat volledig in het teken van thrashmetal en we hebben 3 toppers van Nederlandse bodem. 

Bestel je ticket in de voorverkoop en maak kans op toffe merchandise van de bands.

Defazer
‘Thrashmetal will never die’
Dat is het motto van Defazer, de thrashmetal band uit Den Haag timmert momenteel hard aan de weg. Heviggeïnspireerd door bands zoals Megadeth, Exodus, Testament, Slayer en Metallica (om er maar een paar te noemen), de bands muziek kan omschreven worden als technisch, hard en snel! De band is hongerig, hongerig
maar shows en albums in de toekomst. De bands stond in 2017 al op toffe festivals zoals het Rocktoberfest in Harderwijk en veel meer. Een unieke kans om deze band live te zien in Pijnacker.

Grindpad
Grindpad: Putting back the violence in Metal. In de herst van 2006 is de snoeiharde band Grindpad geboren. Het gitarentandem Axel en JG, de kern van de band, hebben vele line-up wisselingen doorstaan en zijn altijd bij elkaar gebleven. Ze waren nooit helemaal
tevreden met de muzikale directie van de band door de jaren heen, totdat ze besloten 100% de muziek te maken die ze altijd wilde. Aggresieve, geweldadige, rauwe, old-school, niet melodieuze, genadeloze Thrashmetal. In 2017 heeft de band de EP Sharkbite uitgebracht en zijn klaar om wederom het meest verwaarloosde aspect van metal te benadrukken. Agressie, geweld, boosheid. Dat is wat Metal is en altijd zal blijven!

Suicide Attack
Suicide Attack is de thrashmetal-sensatie uit nederland. Met een complete line-up die bestaat sinds 2014 is dit 4-tal hard bezig met het vergaren van een grote fanbase. Ze zijn geïnspireerd door alle aspecten van Thrashmetal en het repertoire bestaat uit agressieve, snelle composities, catchy riffs. Na hun debuut op het watergate festival, werdt Suicide Attack onmiddellijk gevraagd voor shows samen met grootheden zoals Neil Turbin, Evil Invaders, Martyr, X-tinXion, Peter Pan Speedrock en meer.Leden van deze band hebben zelfs op Wacken Open Air gespeeld! Reden genoeg om te komen kijken naar deze senstatie uit Gorinchem.

 

Voor de laatste info over dit evenement kan je terecht op Facebook.