In maart 2023 bestaat OJC de Trucker 50 jaar. Iets om even stil bij te staan, omdat vele bekenden van ons -en wij in het bijzonder- er mooie jeugdherinneringen aan hebben. Sommigen hebben hun levenspartner er leren kennen of vriendschappen opgebouwd en sommigen inspiratie voor hun werkzame leven opgedaan. Vele oud-bezoekers wonen niet meer in Pijnacker, enkelen zijn zelfs geëmigreerd en sommigen zijn helaas niet meer onder ons. Wij vinden het leuk om jullie weer eens te zien en hopen dat je zaterdagmiddag 18 maart 15.00 uur op deze reünie aanwezig wilt zijn. Denk ondertussen na of je mensen weet die hier ook voor in zijn en verspreidt deze info verder onder oud-bezoekers. Ook al hebben wij tientallen mensen reeds benaderd, is jouw hulp zeer welkom. Heb je foto’s of anekdotes of mooie jeugdherinneringen die je met ons wilt delen, wij houden ons aanbevolen! Stuur deze naar info@detrucker.nl.
Het is een goed moment voor zo’n jubileum. Laat wat van je horen, graag zelfs. Het kan een mooie, waardevolle middag worden!

Om een beetje inzicht te krijgen hoeveel mensen we die middag kunnen verwachten, vragen we je je aan te melden via onderstaand formulier. Is in 2 minuten gebeurd en dan kunnen wij ons goed voorbereiden.

In het kader van het jubileum zijn er meerdere artikelen in de pers verschenen. Links vind je hier.

Meer info over het jubileum zeer binnenkort op deze site.

Aanmelden voor reunie op 18 maart: