3 x BZB in de Trucker

Eind september geeft BZB maar liefst drie unieke concerten in Pijnacker, ter gelegenheid van de LP-presentatie ‘7’.  BZB is bijzonder trots dat hun zevende album ‘7’, dat afgelopen juni verscheen via Suburban Records en de 7e positie behaalde in de Nationale Album Top 100, nu ook op vinyl uitkomt. De LP’s zijn namelijk terug en hoe!

De optredens vinden plaats in De Trucker te Pijnacker op donderdag 27-, vrijdag 28- en zaterdag 29 september. Per avond worden er slechts 120 kaartjes verkocht, dus unieke optredens in een intieme en knusse setting. Dat wil je niet missen! Voor het zaterdag-concert zullen ook speciale VIP-kaarten te koop zijn: ‘Eet, drink en zing mee met BZB!’.

De voorverkoop begint op donderdag 13 september om 20.00 uur in de Trucker. Fanclubleden uit Pijnacker kunnen voor nadere informatie terecht op www.bzb.nl. Losse kaarten kosten 14 Euro. Voor slechts een paar euro meer, 7 om precies te zijn, krijg je er gelijk een LP, die in beperkte oplage wordt uitgebracht, bij! Deze kun je naderhand fijn door BZB laten signeren. Mooi collectors-item, toch? Kies je voor het VIP-arrangement op zaterdag, dan krijg je voor maar 49 euro een entreebewijs, een LP, een lekkere hap eten en 7 consumptiebonnen. Dit arrangement is zéér beperkt, dus wees daar vlug bij!

De zaal gaat alle dagen open om 21.00 uur. De VIPS worden zaterdag 29 september verwacht om 18.00 uur.