Een avond comedy slam in November!

Sinds 2010 verzorgt de Trucker samen met Playground comedy avonden waarbij nieuw talent op ons podium zich kan manifesteren. Op 10 november is er een eenmalige avond van de comedy slam. Nieuwe en frisse stand up comedians doen een gooi naar eeuwige roem bij de talentenjacht De Comedy Slam. Op deze avond krijg je vijf tot acht stand up comedians te zien die hun beste anekdotes, oneliners en verhalen op je afvuren. Gevatte humor, scherpe improvisaties en boeiende verhalen volgen elkaar in hoog tempo op! De avond wordt sfeervol aan elkaar gebabbeld door een Master Of Ceremony. En het leuke is dat je als publiek ook mag stemmen zodat jouw favoriete comedian meer kans heeft om de halve finale te halen. Een ding staat vast: dat wordt lachen!

Bevestigde comedians:
Mino van Nassau (MC), Sijmen Groot, Badr Maghrani, Paul Westra, Nadaav Chermon en Jean van Seventer…..

 
facebook event: https://www.facebook.com/events/289499004867117
 

Kiss Lickss are back!

Terugkeer van de demon

Zo’n beetje ieder jaar wordt de Trucker in november opgeschrikt door een mastodont uit de metalwereld. Zij brachten vaak een ode aan artiesten zoals Metallica en Iron Maiden. Maar één band stak er enkele jaren geleden met kop en schouders boven uit. Niet door de band te coveren, maar door de band te zijn. Kiss Lickss, de heetste band van de wereld is terug. Wie dit voorjaar niet naar het concert kon in Ahoy voor de echte band Kiss, krijgt 18 november een mooie kans in de Trucker om zo’n show mee te maken. Kiss Lickss is in zeven jaar tijd een begrip geworden. Ontstaan uit ex-leden van andere Kiss-tributebands geven ze een perfecte show die zich kan meten met het origineel op binnen- en buitenlandse podia, waaronder het grootste tributefestival van Europa Rock Bilzen en de TT van Assen.

Net als het origineel is Kiss Lickss een spektakelstuk wat je het beste kunt plaatsen onder bombastische stadionrock met veel gevoel flair en theater. Waar iedereen denkt aan discoklassieker “I was made for lovin’ you” bij de naam Kiss, zal deze band laten zien dat de band voor heel wat meer klassiekers heeft gezorgd. Rock and roll all Nite is bijvoorbeeld één van de allergrootste rockhits uit de geschiedenis van de rockmuziek.

De avond zal geopend worden door door de vrij nieuwe band Hot ‘n Thirsty uit Waddinxveen. Jong en oud krijgt een stevige mix aan rock ‘n roll voorgeschoteld van de beginjaren van Elvis tot in de jaren ’80 met bands als Queen en AC/DC. De deuren deze avond gaan open om 21:00. Kaarten zijn hier online te bestellen en wees hier snel bij want de vorige show was op de avond zelf uitverkocht.

Oktoberfest 2017

Het Oktoberfest is een jaarlijks volksfeest in München. Het geldt als het grootste bierfestival ter wereld en wordt jaarlijks door meer dan vijf miljoen mensen bezocht. Het feest begint traditioneel om 12.00 uur op de eerste zaterdag na 15 september en eindigt normaal gesproken op de eerste zondag van oktober.

Maar op zaterdag 23 september laten we zien dat De Trucker ook een prima Oktoberfest kan geven! Dus doe je lederhosen aan en oefen nog even met jodelen, want op 23 september is het Bei Uns Oktoberfest!

Dit weekend weer open!

Komend weekend start de Trucker haar reguliere programma voor dit seizoen. En we vieren de start van dit seizoen met een splinternieuw poolbiljart in de bovenzaal. Een poolbiljart is in de historie een vast item geweest in De Trucker maar inmiddels moesten we het al weer enkele jaren zonder doen. Tot dit moment dus. Zaterdag trappen we daarom af met een poolavond. De hele avond kan je proberen de barman te verslaan waarbij steeds de winnaar zal blijven staan. Uiteraard verwachten wij dat de barman de gehele avond aan het biljart zal staan dus hebben we een backup geregeld om de drankjes te verzorgen. Voor deze gelegenheid is het gebruik van de pooltafel gratis. In het vervolg zullen we een kleine vergoeding vragen voor het gebruik.
Even recapituleren: zaterdag 2 september, vanaf 21.00 uur, de Trucker op het Truckerplein in Pijnacker.

Onze Fuijk

Vandaag, vrijdag 18-8, hebben we te horen gekregen dat onze Fuik er niet meer is. Fuik, heel soms ook Mark genoemd, is een heel lange tijd één van de vaste gezichten van de Trucker geweest: aan de bar, achter de bar, Reggae draaiend als DJ of in allerlei andere gedaantes. Bijna alle vrijwilligers van de laatste 44 jaar zullen Fuik in meer of mindere mate kennen. Sommige als goede vriend, sommige van een vluchtige ontmoeting. Maar snel vergeten zal hij niet worden. Hij was markant, bijzonder en eigenzinnig en zo zal iedereen hem herinneren.

Fuik, bedankt dat je deel was van de Trucker.

We wensen zijn familie en vrienden alle sterkte.