Kiss Lickss are back!

Terugkeer van de demon

Zo’n beetje ieder jaar wordt de Trucker in november opgeschrikt door een mastodont uit de metalwereld. Zij brachten vaak een ode aan artiesten zoals Metallica en Iron Maiden. Maar één band stak er enkele jaren geleden met kop en schouders boven uit. Niet door de band te coveren, maar door de band te zijn. Kiss Lickss, de heetste band van de wereld is terug. Wie dit voorjaar niet naar het concert kon in Ahoy voor de echte band Kiss, krijgt 18 november een mooie kans in de Trucker om zo’n show mee te maken. Kiss Lickss is in zeven jaar tijd een begrip geworden. Ontstaan uit ex-leden van andere Kiss-tributebands geven ze een perfecte show die zich kan meten met het origineel op binnen- en buitenlandse podia, waaronder het grootste tributefestival van Europa Rock Bilzen en de TT van Assen.

Net als het origineel is Kiss Lickss een spektakelstuk wat je het beste kunt plaatsen onder bombastische stadionrock met veel gevoel flair en theater. Waar iedereen denkt aan discoklassieker “I was made for lovin’ you” bij de naam Kiss, zal deze band laten zien dat de band voor heel wat meer klassiekers heeft gezorgd. Rock and roll all Nite is bijvoorbeeld één van de allergrootste rockhits uit de geschiedenis van de rockmuziek.

De avond zal geopend worden door door de vrij nieuwe band Hot ‘n Thirsty uit Waddinxveen. Jong en oud krijgt een stevige mix aan rock ‘n roll voorgeschoteld van de beginjaren van Elvis tot in de jaren ’80 met bands als Queen en AC/DC. De deuren deze avond gaan open om 21:00. Kaarten zijn hier online te bestellen en wees hier snel bij want de vorige show was op de avond zelf uitverkocht.