Privacy Policy

In deze Privacy Policy wordt omschreven hoe De Trucker omgaat met de persoonlijke informatie van de bezoekers van haar website. Door gebruik te maken van deze website, stem je in met de voorwaarden van het privacy beleid van De Trucker, zoals neergelegd in dit Privacy Policy. Heb je vragen / opmerkingen over dit Privacy Policy, neem dan gerust contact met ons op.

Contactgegevens:
detrucker.nl
Stationsstraat 34, 2641 GM Pijnacker
+31 15-3696432
info[at]detrucker.nl

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

De Trucker verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Je voor- en achternaam
    Wanneer je een reactie achterlaat op onze website of wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief verwerken wij je voor- en/of achternaam.
  • Je e- mailadres
    Wanneer je een reactie achterlaat op onze website of wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief verwerken wij je voor- en/of achternaam.
  • Persoonsgegevens die je actief verstrekt, in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website, waaronder je IP adres en welk browser je gebruikt

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.
Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via bestuur@detrucker.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

De Trucker verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • De Trucker analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren

Geautomatiseerde besluitvorming

De Trucker neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

De Trucker bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.
Wanneer je een reactie achterlaat op onze website worden jouw gegevens (naam, e-mailadres, website) bewaard totdat deze reactie wordt verwijderd
Wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief worden jouw gegevens (naam, e-mailadres, website) bewaard totdat je je weer afmeldt voor onze nieuwsbrief.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

De Trucker verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. De Trucker blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Nieuwsbrieven

Je kan je o.a. via de website aanmelden voor onze nieuwsbrief. Voor het versturen van nieuwsbrieven, maken wij gebruik van MailChimp. MailChimp maakt gebruik van cookies om hun dienstverlening te optimaliseren.  Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Afmelden kan altijd door op de ‘Unsubscribe’ link te klikken welke je onderaan de nieuwsbrief vindt.

Tickets

Via onze website kan je kaartjes kopen voor evenementen. Voor de verwerking van deze aanvragen en het versturen van de tickets, maken wij gebruik van YourTicketProvider. Door gebruik te maken van deze service, ga je akkoord met de voorwaarden van YourTicketProvider.

Sociale media

Op onze website staan buttons van sociale media aanbieders, als Facebook. Met deze buttons kan je bijvoorbeeld berichten delen. Achter deze buttons zit code waarmee die aanbieders gebruikersdata kunnen opslaan d.m.v. cookies. Hier hebben wij geen invloed op. Als je hier meer over wilt weten, verwijzen we je graag naar de voorwaarden van die aanbieders

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

De Trucker gebruikt functionele, analytische en tracking cookies.
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Partijen waarmee wij samenwerken en die mogelijk cookies gebruiken, staan in deze Privacy Policy genoemd

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 

Media

Als je media (zoals foto’s) upload naar de site, probeer deze dan zonder locatie data (EXIF GPS) mee te sturen. Bezoekers van de website kunnen deze data downloaden en gebruiken.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door De Trucker, en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar bestuur@detrucker.nl.

We reageren zo snel mogelijk op jouw verzoek .
De Trucker wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Veiligheid

De Trucker heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:
Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
DNSSEC is een extra beveiliging (aanvullend op DNS) voor het omzetten van een domeinnaam (#company_website) naar het hieraan gekoppelde IP-adres (servernaam); het wordt voorzien van een digitale handtekening. Je kunt die handtekening automatisch laten controleren. Op die manier voorkomen wij dat je omgeleid wordt naar een vals IP-adres.